Richard Kloosterman

Ik heb diverse functies gehad in de ICT. Vanaf mijn opleiding heb ik door mijn scriptie steeds meer interesse gekregen voor privacy.
Ik houd van muziek (David Bowie) en cabaret (Jeroen van Merwijk)
Sinds 2009 woon ik samen met Anita, Bo en Stef in Beerta. Door diverse ervaringen, wil ik mij graag inzetten samen met jou. Bijvoorbeeld op de volgende punten: Arbeidsomstandigheden: door ervaringen in mijn directe omgeving, ben ik begaan met mensen die in onacceptabele arbeidsomstandigheden komen. Hierbij denk ik ook aan mensen die in minder goede lichamelijke of geestelijke toestand verkeren en naar kunnen proberen mee te draaien, maar niet eerlijk worden beloond.
Jongeren: Samen met jongeren wil ik graag nadenken hoe we een (be)leefbaar Oldambt, creëren, waarin ook zij zich thuis voelen.
Ouderen: Mensen moeten op hun oude dag goede zorg krijgen, als ze dat nodig hebben. Ze hebben vaak veel gedaan voor ons en de generaties na ons. Daar mogen we best wel wat voor terug doen.
Financiën: Goed omgaan met geld van de inwoners van Oldambt vind ik belangrijk. Belastinggeld moet daarom goed besteed worden. Bij aankopen door de gemeente moeten we zorgen dat er niet zomaar meer geld wordt uitgegeven dan afgesproken., Subsidies moeten eerlijk worden verdeeld. Subsidies moeten dus besteedt worden waarvoor ze zijn bedoeld. Wat mij betreft wordt daar meer op toegezien.
NAM: Ik ben begaan met de slachtoffers van de mijnbouwschade. Zoals we nu behandeld worden, moet stoppen. Mensen worden aan het lijntje gehouden. Dat moet anders.

Richard Kloosterman staat op plek drie op de kieslijst.